מרק לקובה חמוסטה

חומרים:

עלי סלק קצוצים
חבילת עלי סלרי קצוצים
כפית כורכום
כפית מלח לימון
שיני שום
כפות אבקת מרק עוף
כפית מלח
2.5 ליטר מים

אופן ההכנה:

לחמם מים בסיר עמוק ולהביא לרתיחה, להוסיף את כל הרכיבים ולבשל כ 20 דקות, להוסיף את הקובות הקפואות ולהביא לרתיחה. לאחר מכן, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 35 דקות.

הצעת הכנה נוספתאת הקובות ניתן לבשל בכל סוגי המרק.
יש לבשל אותן כ – 35 דקות
.




בניית אתרים 2all