צלי בשר

חומרים:


1 קג' בשר מסוג של כתף – חתוך לקוביות

2 בצלים קטנים – חתוך לרבעים

1 חבילה ערמונים בואקום

1 כפית מלח,

1/2 כפית פלפל שחור

1 כפית פפריקה,

1 כפית כורכום

1/3 כוס שמן

 

אופן ההכנה:

לחמם את השמן בסיר לסגור את קוביות הבשר משני צדיו, להוסיף על הבשר את רבעי הבצלים , להוסיף 2 כוסות מים קרים, מבשלים על אש בנונית כחצי שעה , מוסיפים את כל התבלינים משפרים טעמים מנמיכה את הלהבה לאש קטנה וממשיכים לבשל כשעה נוספת. חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הערמונים והמנה מוכנה.


logo בניית אתרים