צלי בשר
חומרים:
1 קג' בשר מסוג של כתף – חתוך לקוביות
2 בצלים קטנים – חתוך לרבעים
1 חבילה ערמונים בואקום
1 כפית מלח,
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה,
1 כפית כורכום
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה:
לחמם את השמן בסיר לסגור את קוביות הבשר משני צדיו, להוסיף על הבשר את רבעי הבצלים , להוסיף 2 כוסות מים קרים, מבשלים על אש בנונית כחצי שעה , מוסיפים את כל התבלינים משפרים טעמים מנמיכה את הלהבה לאש קטנה וממשיכים לבשל כשעה נוספת. חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הערמונים והמנה מוכנה.
